Čista tehnologija – nova funkcija u pranju sudova

Mir, tišina i čisti sudovi

Za porodice sa decom, mašina za pranje sudova može biti izvor buke s kojim se treba izboriti. Međutim, više ne treba brinuti oko toga. Hansa mašine za pranje sudova poseduju inovativni Logic Drive motor koji ih čini daleko efikasnijima. Mašine prave manje buke i duže traju.

Tragovi na čašama? Više ne treba brinuti! Naša moderna rešenja značajno povećavaju kvalitet i efikasnost procesa pranja. Naš sistem sušenja pare iz unutrašnjosti posuđa, ostavlja ih suvim, blistavim, bez mrlja i fleka, tako da možete uživati u njihovoj savršenoj čistoći.

Više prostora, više opranog posuđa

Ne možete složiti posuđe u mašinu? Da li vam se od pronalaženja mesta za visoke čaše vrti u glavi? Moderna Maxi Space 3 korpa kod Hansa mašina za pranje sudova značajno povećava raspoloživ prostor. Zamenili smo tradicionalnu korpu za escajg korpom koja se nalazi na vrhu kazana u mašini, omogućavajući vam tako da jednostavno perete visoke čaše i escajg. Učinite pranje vaših sudova lakšim – posebno nakon zabava i okupljanja sa porodicom i prijateljima.

Maxi Space 3 nije jedina inovacija koju donose Hansa mašine za pranje sudova. Specijalni Party program je odličan za osetljivo posuđe kao što su čaše. Potrebno je svega 27 minuta dok se sudovi peru na 30°C štedeći vaše vreme, vodu i električnu energiju. Hansa mašine za pranje sudova imaju A+++ klasu energetske efikasnosti, što znači da je potrošnja energije izuzetno niska. U poređenju sa klasom A, uštedećete 120 programa pranja godišnje, tako da ćete platiti manje vodu i struju.

Funkcije lampica

Kada je mašina za pranje sudova upaljena, njen status se prikazuje na podu – zahvaljujući pametnoj funkciji Blue Dot. Kada mašina završi svoj program, lampice trepere a zatim se gase kako bi vas obavestile da je program završen.

Još uvek razmišljate da li da kupite mašinu za pranje sudova? Može vas ubediti moderna tehnologija koju poseduju Hansa sudomašine, dizajnirane tako da vaš život učine lakšim, štedeći vam vreme i novac.

Preporučeni proizvodi