• Preko 50zemaljaširom sveta

  Preko 50
  zemalja
  širom sveta

 • Preko 2000proizvodau našem portfelju

  Preko 2000
  proizvoda
  u našem portfelju

 • 70 godinaiskustvai tradicije

  70 godina
  iskustva
  i tradicije

 • Vodećiproizvođač kuhinjskih uređaja u Evropi

  Vodeći
  proizvođač kuhinjskih uređaja
  u Evropi

HANSA KUĆNI UREĐAJI

Robna marka Hansa pripada grupaciji Amica, evropskom proizvođaču visoko kvalitetnih kućnih uređaja. Grupacija ima 70 godina iskustva u proizvodnji i prisutna je u preko 50 zemalja. Nudimo širok i različit spektar uređaja koji su prilagođeni potrebama miliona korisnika širom sveta. 

Hansa proizvodi su sinonim za visok kvalitet i bezbednost, što potvrđuju brojni sertifikati i mnogi zadovoljni korisnici. Kao odgovor na njihove potrebe, pružamo rešenja koja održavanje kuće čine lakšim i prijatnijim.

SVE POČINJE U KUHINJI

OTKRIJTE ZADOVOLJSTVO KUVANJA

Uz kuhinjske uređaje Hansa, pripremaćete i najkomplikovanija jela brzo, lako i sa zadovoljstvom. Probajte ih danas, sigurni smo da ćete ih zavoleti!

HLAĐENJE NAMIRNICA

Hansa uređaji za rashlađivanje olakšavaju skladištenje hrane održavajući stalnu, nisku temperaturu. Pored toga, zahvaljujući modernoj NoFrost tehnologiji, možete zaboraviti na naporna odmrzavanja.

SVE ČISTO

Hansa mašine za pranje sudova i mašine za pranje veša su ekonomični uređaji koji se jednostavno koriste i koji pranje odeće i sudova čine značajno bržim i lakšim. Proverite šta još mogu učiniti za vas!

HANSA – I KOD KUĆE STE

Tragate za interesantnom idejom? Potreban vam je savet? Srećni smo ako možemo da vam pomognemo!

Inspirišite se i dalje