Sve na svom mestu: kako da frižider bude dobro organizovan

Proizvodi za gornje police

Kod standardnih frižidera, više znači toplije. Gornje police su najbolje za dugotrajne proizvode, uključujući konzervisanu hranu u teglama. Povrće, voće, sir, riba i meso se smeštaju na niže police. Rasporedite stvari tako da ne blokirate osvetljenje u frižideru. Hansa uređaji koriste moderno LED svetlo koje pruža intenzivno osvetljenje od vrha do dna frižidera.

Pravilo “više znači toplije” se ne može primeniti na uređaje koji imaju tehnologiju NoFrost jer je na svakom nivou potpuno ista temperatura s obzirom da se hladan vazduh ujednačeno raspoređuje unutar frižidera.  


Police na vratima za piće i soseve

Prostor s unutrašnje strane vrata je odličan za odlaganje upakovanih proizvoda nestandardne veličine. Temperatura s unutrašnje strane vrata je relativno visoka, tako da ove police nemojte koristiti za proizvode kojima je kratak rok trajanja. To je savršeno mesto za pića, soseve i male tegle. Većina vrata na frižiderima ima i police s poklopcem za jaja i puter.

Obratite pažnju na to da Hansa frižideri imaju podesive police na vratima, koje možete pomerati bilo kada u zavisnosti od svojih potreba i od proizvoda. 

Magične fioka

Hladna fioka na dnu frižidera je najbolje mesto za čuvanje voća i povrća. Hansa frižideri imaju specijalne VitControl fioke koje vaše  proizvode održavaju svežim duplo duže nego da stoje na policama. To je zbog toga što VitControl fioke kontrolišu nivo vlage vazduha. Naši frižideri takođe imaju ChillZone fioku, gde je temperatura nekoliko stepeni niža nego u ostatku frižidera, kao i FreshZone fioku, gde je maksimalna temperatura 3°C. Ona je savršena za svežu ribu i proizvode koji nemaju dugi rok trajanja.

Preporučeni proizvodi