Najhladnije mesto u kući

Ne može hladnije od ovoga

Kada birate zamrzivač, vodite računa o njegovoj klasi koja je izražena simbolima zvezdica. Svaka zvezdica znači dodatnih minus 6 stepeni. Svi Hansa zamrzivači imaju klasu zamrzavanja od ****, što znači da mogu da ohlade do čak -24°C, što je temperatura za duboko zamrzavanje proizvoda i njihovo skladištenje u trajanju od preko godinu dana.

Održavanje

Imati zamrzivač u kući ne mora obavezno da znači da se mora redovno odmrzavati. Hansa zamrzivači tehnologije NoFrost obezbeđuju neprekidni protok hladnog vazduha kako bi se sprečilo taloženje leda i inja na zidovima. To takođe znači da ne moramo vaditi zamrznutu hranu iz zamrzivača kako bismo ga povremeno odledili uz rizik da ta hrana izgubi svoju svežinu.

Još dva rešenja koja nude Hansa zamrzivači kako bi se zaštitila zamrznuta hrana jesu alarm za otvorena vrataalarm za visoku temperaturu, koji se aktivira kada je temperatura unutar zamrzivača viša od -13°C, do čega dođe kada, na primer, nestane električne energije.  

Superbrzo zamrzavanje

Zamrzavanje sezonskog voća i povrća funkcijom SuperFreeze pomaže u tome da se u velikoj meri sačuva njihova hranjiva vrednost.

Funkcija Party je zgodna kada želite da ohladite piće za 10 minuta u toku zabave, kada vam ponestane hladnih napitaka. Ledomat je takođe raspoloživ – vaši gosti će biti impresionirani.

Maksimalno iskorišćen prostor

Tesne a glomazne fioke zamrzivača su stvar prošlosti. Uživajte u velikom prostoru za skladištenje kod naprednih Hansa zamrzivača. Fioke BigBox nude dovoljno prostora da smestite glomazne namirnice i puno malih posuda za hranu. Samo jedna fioka BigBox  može da čuva do 4000 kockica leda i 1600 jagoda.

Energetski efikasni

Hansa zamrzivači su raspoloživi u više klasa i opcija energetske efikasnosti. Preporučujemo klasu A++, koja štedi do 40% više energije od klase A. Učinak klase A++ je posebno značajan u toku leta, kada sistem hlađenja radi intenzivnije zbog spoljašnje temperature koja je viša, kao i kada se vrata zamrzivača često otvaraju pri čemu topao vazduh ulazi u uređaj.

Preporučeni proizvodi