Pronalaženje savršenog frižidera

Gledajte dalje od veličine i boje. Današnji frižideri imaju mnogo korisnih karakteristika koje vam život mogu učiniti lakšim. Evo najvažnijih.

Malo održavanja

Savremeni frižideri i zamrzivači imaju puno pametnih rešenja. Jedno od njih je i NoFrost tehnologija, koja sprečava formiranje sloja leda i inja na zidovima, tako da ne moramo vršiti povremeno odmrzavanje. Ovo je moguće zahvaljujući neprekidnom protoku hladnog vazduha koji se ujednačeno raspoređuje unutar uređaja.

Pojedini Hansa frižideri imaju i alarm za otvorena vrata kao i alarm za podizanje temperature, koji se aktivira kada se temperatura unutar frižidera previše podigne, kao na primer posle nestanka električne energije.

Fleksibilni prostor

Velike dimenzije frižidera ne znače uvek veliki kapacitet skladištenja. Raspoređivanje lonaca i velikih pakovanja hrane unutar frižidera zavisi od dimenzija i rasporeda fioka i polica. Novi Hansa frižideri i zamrzivači poseduju Flexi Space sistem koji omogućava jednostavno uređenje unutrašnjosti uređaja kako bi se ona prilagodila našim trenutnim potrebama. Još jedno interesantno rešenje jeste fioka FreshZone, koja ima temperaturu od 0-3°C i odlična je za čuvanje namirnica koje imaju kratki rok trajanja, kao što su mlečni proizvodi, riba ili meso. Još jedna važna karakteristika jeste veličina fioka. Velike BigBox fioke koje imaju Hansa frižideri, pružaju dovoljno mesta za sezonsko voće, povrće, meso i kompletne obroke.

Trenutno rashlađivanje

Funkcije SuperCoolSuperFreeze su posebno korisne leti, jer osiguravaju brzo rashlađivanje hrane koju ste doneli iz vrućeg auta na odgovarajuću temperaturu, tako da ona ostaje duže sveža i zadržava više hranjivih vrednosti. Za one koji vole ledena pića, funkcija Party je upravo funkcija koja je potrebna. Ubacite piće u zamrzivač da se brzo i bezbedno rashladi. 

Preporučeni proizvodi