Udoban život: sve je u detaljima

Peče, čisti i govori vam vremensku prognozu

Osnovna funkcija rerne jeste da peče hranu. Zamislite da može i da zapamti desetine recepata i da nam kaže da li nam je danas potreban kišobran? To Hansa rerne mogu. Funkcija čišćenja pirolitičke rerne sagoreva sve ostatke hrane na 490°C, dok nam napredni programator omogućava da čitamo svoje omiljene recepte sa ekrana i čak kontrolišemo rernu kada nismo kod kuće. Ukoliko povežete programator na Wi-Fi mrežu, na ekranu takođe možete pratiti vremensku prognozu.

Fleksibilni prostor

Prilagođavanje korisnika kućnom uređaju je stvar prošlosti. Sada je uređaj taj koji treba da se prilagodi našim potrebama. Evo primera: Funkcijom Flexi Space koju imaju Hansa indukcijske proče, možemo koristiti više posuda za kuvanje na jednoj zoni za kuvanje. Još jedan primer: slaganje tegli i flaša u frižideru je takođe daleko jednostavnije zahvaljujući potpuno prilagodljivim policama za vrata.

Bezbedniji nego ikada

Uz pomoć novih bezbednosnih karakteristika, korišćenje uređaja dok su deca u kući, nikada nije bilo lakše. Hansa ploče na gas imaju opciju Child Lock kao i bezbednosni ventil za gas, dok rerne imaju zaključavanje vrata kako ih deca ne bi otvarala. I-cool front, znači da vrata rerne nikada nisu toplija od 35°C i uvek se bezbedno mogu dodirivati. Hansa mašine za pranje veša imaju opcije koje osiguravaju bezbednost vaše dece – komandna tabla se lako zaključava kako se podešeni parametri ne bi menjali. 

Veće je bolje

Kako dobiti više prostora unutar mašine za pranje sudova? Najlakši način je dodati treću policu, kao što je to urađeno kod pojedinih Hansa mašina za pranje sudova. Maxi Space 3 polica nudi puno prostora za naš escajg, tako da u samu mašinu može stati ne 10, ne 12 već čak 14 kompleta posuđa.

Hansa mašine za pranje veša imaju veći bubanj i vrata – možete zaboraviti na gužvanje veša. Cilj svega ovoga jeste da se stvori uređaj koji se lakše i udobnije koristi.Preporučeni proizvodi