Odeća koja miriše na sveže

KVALITET ZAGARANTOVAN

Čist kao suza – takav veš treba da bude pošto ga izvadite iz mašine za pranje veša. Hansa ima rešenja koja garantuju najbolje moguće rezultate pranja.

Aqua Stream

Aqua Stream

Ova opcija ponovo vraća vodu sa deterdžentom u proces pranja što poboljšava  njegovu efikasnost i smanjuje potrošnju električne energije. Ovo rešenje obezbeđuje ujednačenu distribuciju deterdženta i time pomaže temeljno pranje, čak i najupornijih fleka.

Aqua Ball efekat

Aqua Ball efekat

Aqua Ball ventil čini pranje veša efikasnijim jer se deterdžent koristi 100%. Izlaz iz kazana se zatvara nakon što se mašina napuni vodom i tako se manje deterdženta izgubi.

HANSA MAŠINE ZA PRANJE VEŠA ČINE PRANJE LAKŠIM

Hansa mašine za pranje veša nude veliki broj inovativnih funkcija koje pranje čine opuštenijim, jednostavnijim i potpuno u skladu sa vašim potrebama.

Odloženi start: 24h

Odloženi start: 24h

Ova funkcija znači da možete započeti s pranjem veša u bilo koje doba dana – početak rada se može odložiti do 24h. Kao rezultat, mašina može raditi i kad nikoga nema kod kuće, ili noću kad možete koristiti jeftiniju tarifu struje.

Skraćenje vremena

Skraćenje vremena

Ova funkcija vam omogućava da skratite vreme pranja bez uticaja na njegov kvalitet. Pošto odaberete program, sve što treba da uradite jeste da pritisnete opciju “Reduce time” (“Skrati vreme”) i mašina će prilagoditi vreme pranja. Ovako štedite vreme, električnu energiju i vodu.

Programi u skladu sa vašim potrebama

Programi u skladu sa vašim potrebama

Naše mašine za pranje veša poseduju razne programe, uključujući antialergijski program i noćne programe. Funkcija Omiljeni korisnički program vam omogućava da sačuvate podešavanja koja najčešće koristite kako bi vam takav program bio uvek brzo dostupan. 

TRAJNI ODNOS

Pri dizajniranju Hansa mašina za pranje veša, fokusiramo se na funkcionalnost isto toliko kao i na tih i pouzdan rad.

Logic Drive Motor

Logic Drive Motor

Moderna tehnologija korišćena je kako bi se osigurala efikasnost rada. Primenom inovativnih rešenja, životni vek motora je produžen a mašina radi tiše.

UŠTEDA ENERGIJE

Hansa mašine za pranje veša najviše energetske efikasnosti vam omogućavaju da štedite vodu i električnu energiju i da značajno smanjite svoje račune. 

A+++ klasa energetske efikasnosti

A+++ klasa energetske efikasnosti

Ušteda potrošnje električne energije kod mašine klase A+++ u poređenju sa A+ mašinom iznosi do 60 kWh. Ovakva ušteda ekvivalentna je sa:

 • 2 godine usisavanja

  2 godine usisavanja

 • 430 puta da voda proključa

  430 puta da voda proključa

 • 73 programa pranja

  73 programa pranja

Mašine za pranje veša i mašine za sušenje veša

Čist i mirisan veš

energetski razred A+++
 • Child Lock

  Ova funkcija posebno je korisna za porodice sa decom, s obzirom da onemogućava da deca izmene postavke i program pranja. Potrebno je samo pritisnuti dva tastera kako bi se aktivirala ova opcija.

 • Odloženi start: 24h

  Možete odložiti početak pranja i do 24h ukoliko vam odgovara. Na taj način možete koristiti jeftinu električnu energiju i štedeti novac prilikom svakog pranja.

 • zvučni signal

  Mašina koristi zvučni signal kako bi označila odabir dodatne funkcije ili završetak pranja, omogućavajući vam da se posvetite nečemu umesto da čekate kraj procesa ispred mašine.

 • Auto senzor

  Uštedećete vodu i struju zato što mašina za pranje automatski podešava nivo vode i energije u skladu sa težinom i vrstom veša. Nećete morati da nagađate težinu veše i dužinu trajanja ciklusa.

 • Brz pristup

  Elektromagnetna brava omogućava momentalno otvaranje vrata u toku pranja, dozvoljavajući vam da dodate ili uklonite odeću u bilo kom trenutku u toku ciklusa. Ova funkcija garantuje bezbednost s obzirom da je vrata veš mašine nemoguće otvoriti kada je velika količina ili visoka temperatura vode prisutna unutar bubnja.

 • automatski balans sistem

  Vaša mašina će ostati na mestu na kom ste je postavili, s obzirom da obrtanje započinje nakon što je veš ravnomerno raspoređen.

 • Logic Drive motor

  Naše mašine za veš imaju Logic Drive motore bez četkica, što omogućava tih, ekonomičan i besprekoran rad.

 • moguća zamena ležajeva i grejača

  Ukoliko je to potrebno, zamena ležajeva je moguća i jednostavna.

 • sistem za upravljanje na LCD ekranu

  Moderna kontrolna tabla sa multifunkcionalnim LCD ekranom u velikoj meri olakšava upotrebu veš mašine. Parametri se mogu brzo podesiti, a vreme preostalo do kraja ciklusa se može pratiti.

 • Pearl Drum

  Pranje bilo koje vrste materijala je sada delikatnije i efikasnije zahvaljujući novom tehnološkom sistemu - Pearl Drum. Nova površina bubnja duže zadržava vašu odeću u odličnom stanju.

 • Aqua Ball efekat

  Novi dizajn koji je kreirala Hansa omogućava i do 100% iskorišćenosti deterdženta za razliku od tradicionalnih uređaja gde je neiskorišćeno čak 30%.

 • Aqua Stop

  Ova funkcija garantuje sigurnost u slučaju kvara tako što automatski zaustavlja dovod vode kako bi se sprečilo plavljenje vašeg doma.