Opušteno i bezbedno kuvanje

HANSA PLOČE ČINE KUVANJE LAKŠIM

Entuzijasti u kuvanju su kreativni, sputava ih samo granica njihove mašte. Hansa je opremila svoje indukcijske ploče rešenjima koja vam pružaju punu slobodu u vašoj kuhinji.

Most

Most

Ova funkcija vam omogućava da kombinujete zone za kuvanje i da proširujete njihovo polje. To čini čak i kuvanje u zaista velikim loncima jednostavnim.

Flexi Space

Flexi Space

Optimalno korišćenje površine ploče. Kvadratni indukcijski kalemovi čine zone za kuvanje većim i ujednačeno raspoređuju toplotu preko površine. Ovo vam omogućava da koristite brojne različite posude u isto vreme, čak i većih dimenzija.

BRZO NA TANJIRU

Imati pouzdanog partnera u kuhinji je veliko preimućstvo. Sada znate gde da tražite – Hansa je razvila indukcijsku ploču koja ubrzava i pojednostavljuje proces kuvanja.

Indukcija

Indukcija

Indukcijske ploče su bezbednije od tradicionalnih ploča na gas. Zagreva se samo baza posude za kuvanje, tako da nema rizika od opekotina. Zadata temperatura se brže dostiže, tako da su i jela brže spremna. To vam pomaže da racionalno koristite vreme, struju i novac.

4xBooster

4xBooster

Ova funkcija pojačava snagu kuvanja i time skraćuje vreme koje je potrebno da se obrok pripremi. Raspoloživa je kod sve četiri zone za kuvanje, a spremanje jela je brže i jeftinije. Pored toga, namirnice zadržavaju svoju hranjivu vrednost.

U INTERESU BEZBEDNOSTI

Kuvati zajedno je kvalitetno provedeno vreme. Sada možete spremati prave poslastice, zajedno sa decom a da se pri tome ne plašite za njihovu bezbednost.

Hob&Go

Hob&Go

Ploča se pali kada na nju stavite tiganj ili šerpu, i zagreva se samo na mestu gde ste tu posudu stavili. Funkcija Hob&Go otkriva indukcijsku zonu na koju je posuda stavljena i tada se automatski aktivira. Površina za kuvanje se prilagođava veličini šerpe ili lonca, što sprečava potencijalne opekotine.

Zaključavanje komandne table

Zaključavanje komandne table

Zaključavanje komandne table će zaštititi vaše dete od paljenja ploče i menjanja podešenih parametara bez vašeg znanja.

Indikator preostale toplote

Indikator preostale toplote

Kuvanje u punom komforu. Čak i pošto ugasite ploču, lampica ostaje upaljena sve dok se zone za kuvanje ne ohlade u potpunosti kako bi vas upozorila da postoji rizik da se opečete.

Osvetljene ivice

Osvetljene ivice

Moderan način, razumljiv čak i deci, da budete obavešteni o statusu uređaja. Kada je ploča vruća, njene ivice jarko svetle. Kada temperatura padne, svetlo je blaže sve dok se potpuno ne ugasi. Uživajte u bezbednosti i miru. 

SVE JE U VEZI SA KOMFOROM

Svako ko uživa u kuvanju zna da je to aktivnost koja traje i koja može da vas u potpunosti zaokupi. Hansa indukcijske ploče pružaju jednostavna rešenja koja pomažu u pripremi obroka na dnevnom nivou

Lako čišćenje

Lako čišćenje

Indukcijske ploče se veoma jednostavno čiste. Uklanjanje masnoće, fleka od supe ili od sosa više nije problem. Sve što treba da uradite jeste da ih obrišete vlažnom krpom.

Fabrički podešeni programi kuvanja

Fabrički podešeni programi kuvanja

Kuvanje u komforu. Naše indukcijske ploče imaju tri fabrički podešena programa: 42°C, 70°C i 94°C. Prvi je savršen za topljenje putera i čokolade, drugi za podgrevanje supe ili sosa, a treći za kuvanje paste ili pirinča.

Stop&Go

Stop&Go

Funkcija koja vam omogućava da ostavite kuhinju bez bojazni da će nešto izgoreti ili iskipeti. Stop&Go gasi rernu a čuva podešeno. Nakon toga samo treba da ponovo upalite uređaj i indukcijske zone će nastaviti da rade po podešenim parametrima.

PROIZVODI NAJBOLJEG KVALITETA

Nemački proizvođač stakla SCHOTT je kreirao jednu novinu koja omogućava proizvodnju svih keramičkih ploča bez korišćenja arsenika ili teških metala.

Schott Ceran ploče

Schott Ceran ploče

Nakon što životni vek ploče prođe, ona može biti reciklirana. Ovo jedinstveno rešenje garantuje visoko kvalitetnu manipulaciju i osigurava realnu korist za životnu sredinu.

PLOČE

Ukus modernog kuvanja

 • kose ivice

  Kose ivice su deo šik dizajna.

 • Klizač

  Klizeće podešavanje snage je zamenilo prethodni korak-po-korak metod. Ova napredna karakteristika pojednostavljuje rad i čini vašu kuhinju prijatnijim mestom. Samo dotaknite Klizač da podesite željenu snagu rada.

 • osvetljena ivica

  Elegantno osvetljena ivica ploče pruža informaciju o radnom statusu uređaja. Ukoliko ploča radi, ivica sija. Svetlo na ploči je takođe veoma dekorativni element koji daje moderan pečat vašoj kuhinji.

 • indikator preostale toplote

  Indikator preostale toplote vas obaveštava da je grejna zona još uvek vruća iako je ugašena. Ova funkcija vam omogućava veoma bezbedno kuvanje.

 • automatsko ključanje

  Savršeno za jela kod kojih je prvo potrebno da se brzo dođe do tačke ključanja a da se zatim greju ili peku. S obzirom da ova jela treba da se "krčkaju", ova funkcija automatski snižava temperaturu grejne zone posle određenog vremena.

 • tajmer

  Ova funkcija vam omogućava da podesite vreme kuvanja (max 99 minuta) za svaki pojedinačni deo vaše ploče, što čini lakšim nego ikada pripremanje nekoliko jela odjednom. Kada vreme istekne, zona se gasi i obaveštava vas o tome zvučnim signalom.

 • Schott staklo

  Zahvaljujući inovativnom nemačkom proizvodnom procesu koji je osmislio i patentirao SCHOTT - vodeći proizvođač, sve ploče su proizvedene bez korišćenja arsenika i teških metala. Ovo rešenje, jedinstveno u svetu, ima merljivu korist za životno okruženje. Na kraju svog dugog životnog veka, ploče mogu biti reciklirane i ponovo se koristiti kao građevinski materijal.

 • 4xBooster

  Funkcija Booster vam omogućava da povećate snagu zagrevanja zone, tako da se jela brže pripremaju a više zadržavaju nutritivnu vrednost. 4x znači da sve 4 zone za kuvanje imaju funkciju Booster.

 • Funkcija Bridge

  Ova funkcija je posebno korisna kada koristite velike tiganje. Bridge funkcija omogućava kombinovanje dve grejne zone i istovremeno ih kontroliše.