Kuvajte kao majstor

PRECIZNOST KAO KOD SLAVNIH KUVARA

Profesionalni kuvari visoko vrednuju ploče na gas zbog toga što se jednostavno, brzo i lako kontrolišu u toku procesa kuvanja.

Automatsko paljenje u dugmetu

Automatsko paljenje u dugmetu

Paljenje gasa na ploči je ugrađeno u dugme, što predstavlja jedno veoma zgodno rešenje. Da započnete s kuvanjem, jednostavno pritisnite i okrenite dugme i odabrani gorionik će se automatski upaliti.

Klizeće paljenje

Klizeće paljenje

Nova generacija dugmića. Poboljšani metod paljenja gasa. Sve što je potrebno jeste da okrenete dugme i gorionik će se upaliti automatski. Jednostavna kontrola znači više zabave dok kuvate.

U INTERESU BEZBEDNOSTI

Zajednički obroci su važan ritual koji je vredan očuvanja, ali je podjednako bitno osigurati da kuvanje za celu porodicu bude potpuno bezbedno. Najmodernija rešenja koja koriste Hansa uređaji obezbeđuju zaštitu za sve članove domaćinstva.

Zaključavanje komandne table

Zaključavanje komandne table

Zaključavanje komandne table štiti vašu decu kako ne bi mogla upaliti uređaj ili menjati podešeno.

Indikator preostale toplote

Indikator preostale toplote

Ova funkcija će aktivnosti u vašoj kuhinji učiniti bezbednim i udobnim. Kada je ploča ugašena, indikator preostale toplote vas upozorava ukoliko je gorionik još uvek vruć.

Automatsko ponovno paljenje

Automatsko ponovno paljenje

Ukoliko se plamen sam ugasi, ploča će nekoliko puta pokušati da ga ponovo upali. Ukoliko ovi pokušaji ne uspeju, dotok gasa će biti prekinut. Još jedna bezbednosna mera koja sprečava curenje gasa jeste bezbednosni ventil za plamen – ploča će prekinuti dotok gasa istog trenutka nakon gašenja plamena.

SVE JE U VEZI SA KOMFOROM

Stabili držači za šerpe od livenog gvožđa

Stabili držači za šerpe od livenog gvožđa

Oni povećavaju udobnost korišćenja. Držači za šerpe od livenog gvožđa su stabilniji u odnosu na emajlirane držače. Duže zadržavaju toplotu, tako da se hrana koja je ostavljena na njima sporije hladi. Pored toga, čišćenje ploče je dosta jednostavnije.

ZA BOLJE ČIŠĆENJE

Čišćenje vaše ploče na gas više nije problem. Ploče na gas Hansa pružaju rešenja koja olakšavaju čišćenje i smanjuju vreme koje je za to potrebno na minimum.

Ravni gorionici

Ravni gorionici

Samo vrh gorionika viri iznad staklene površine ploče na gas. To značajno poboljšava dizajn i čini čišćenje znatno lakšim.

Gas na staklenim pločama

Gas na staklenim pločama

Gas gorionici montirani na staklo keramičke ploče kombinuju lep izgled i lako korišćenje. Izuzetno lake za čišćenje, one skraćuju vreme koje provodite sređujući ih.

PLOČE

Kuvanje pod potpunom kontrolom

 • Booster za gas

  Gorionik velike snage (4kW) značajno skraćuje vreme kuvanja i garantuje ujednačeno zagrevanje velikih šerpi.

 • ravni gorionici

  Samo vrh gorionika izviruje iznad staklene površine ploče na gas. To značajno poboljšava dizajn i omogućava lakše čišćenje uređaja.

 • bezbednosni ventil za plamen

  Ploča odmah prekida napajanje gasom ukoliko se plamen slučajno ugasi. To znači da je kuvanje uvek bezbedno.

 • automatsko paljenje na dugme

  Veoma korisno rešenje sa funkcijom paljenja u dugmetu. Dovoljno je pritisnuti dugme da kuvanje započne, plamen će se automatski aktivirati.

 • stabilni držači posuda od livenog gvožđa

  Pored toga što se lako održavaju, držači posuđa od kovanog gvožđa su otporni i stabilni čime garantuju laku i bezbednu upotrebu.

 • gas na staklenoj ploči

  Gas gorionici na staklu čine ploču atraktivnom, lakom za čišćenje uz sve koristi.

Preporučeni proizvodi

Vidite sve gas ploče