Dizajnirao

Moderna rešenja i tradicionalni stil

UVEK VIŠE SA HANSA ŠPORETIMA

XXL kapacitet za 50 cm

XXL kapacitet za 50 cm

Hansa šporeti pružaju veće mogućnosti. Uređaj širok 50cm ima rernu od 66 l sa proširenom komorom za pečenje. To vam omogućava da pečete i veoma velika jela.

U INTERESU BEZBEDNOSTI

I-cool front

I-cool front

Garantuje bezbednost i štiti od opekotina. Trostruko staklo i specijalni sistem rashlađivanja snižavaju temperaturu vrata rerne na 35°C dok je temperatura u rerni 180°C. Sada možete posmatrati kako se hrana peče iz zaista velike blizine.

ZA BOLJE ČIŠĆENJE

Hansa šporeti poseduju rešenja koja čišćenje prljavih površina čine zaista lakšim. To znači uštedu vremena i veći komfor korišćenja.

Čišćenje na paru

Čišćenje na paru

Brzi metod čišćenja rerne. Sve što treba da uradite jeste da sipate 0,5 l vode na dno rerne, aktivirate funkciju za čišćenje ili podesite vreme i temperaturu ručno. Vodena para će dopreti i do najnepristupačnijih mesta, olakšavajući uklanjanje nakupljene prljavštine.

Katalitičke obloge

Katalitičke obloge

Karakteristika koja održava vašu rernu čistom. Obloge sprečavaju da se masnoća i prljavština lepe na zidove rerne ili da dođu do udubljenja koje je kasnije teško očistiti. Mogućnost zamene obloga čini korišćenje rerne još lakšim. 

Sistem vrata jednostavan za čišćenje

Sistem vrata jednostavan za čišćenje

Staklo vrata se može lako i brzo skinuti a da pri tome ne morate da demontirate cela vrata. To vam omogućava da operete staklo ručno ili čak u mašini za pranje sudova.

Osvetljeni dugmići na uvlačenje

Osvetljeni dugmići na uvlačenje

Prikriveni dugmići koji imaju osvetljene simbole. Oni olakšavaju upotrebu rerne i čine čišćenje lakšim. Još jedna prednost je njihov moderan izgled.

HANSA ŠPORETI ČINE KUVANJE LAKŠIM

Kako bi vam izašla u susret, Hansa je u svoje šporete unela novine koje olakšavaju kuvanje i čine ga zabavnijim.

Sistem Click&Go

Sistem Click&Go

Brzi način preuređivanja unutrašnjosti rerne i njeno prilagođavanje vašim sopstvenim potrebama. Vođice se mogu potpuno izvući ili blokirati i veoma jednostavno u potpunosti izvaditi. Potreban je samo jedan klik da ih postavite na drugi nivo.

Recepti na vratima

Recepti na vratima

Praktičan vodič sa unutrašnje strane vrata rerne. Pruža informacije o pravoj temperaturi i vremenu pečenja različitih vrsta jela. Suštinski saveti oko kuvanja, na dohvatu vaše ruke.

Brzo zagrevanje rerne

Brzo zagrevanje rerne

Ovom funkcijom, vreme zagrevanja rerne je svedeno na minimum. Temperatura od 150°C se dostiže za samo 4 minute. Tako se štedi vreme i olakšava upotreba rerne.

Ta i Ts programatori

Ta i Ts programatori

Tajmeri vam omogućavaju da slobodno podesite vreme zagrevanja ili završetak pečenja. Tri kontrolna dugmeta omogućavaju lako korišćenje programatora. 

Osvetljenje rerne

Osvetljenje rerne

Svetlo u rerni vam omogućava da uvek možete proveriti jelo dok se priprema a da ne morate otvarati vrata.

Automatsko paljenje u dugmetu

Automatsko paljenje u dugmetu

Šporeti na gas dolaze sa automatskim paljenjem. Sve što je potrebno jeste da okrenete dugme, izabrani gorionik će se automatski upaliti.

RAZNOVRSNOST PLOČA

Hansa ima pun asortiman kuhinjskih ploča. Od indukcijskih, do gasnih i električnih. Svako može pronaći onu koja mu odgovara.

Indukcijske ploče

Indukcijske ploče

Samostojeći šporeti sa indukcijskom pločom kombinuju efikasnost i savremenost sa prednostima tradicionalnog šporeta. Indukcijske ploče su najlakši, najbezbedniji i najekonomičniji način da se pripremi obrok. 

Keramičke ploče

Keramičke ploče

Keramičke ploče se jednostavno koriste i veoma su funkcionale. Lako zadovoljavaju sve vaše individualne potrebe.

Ploče na gas

Ploče na gas

S obzirom da se plamen lako kontroliše, omiljene su kod profesionalnih kuvara. Hansa ih je opremila zaštitnim uređajem koji ih čini veoma bezbednim. Još jedna prednost jeste da su dizajnirane tako da se lako čiste.

Električne ploče

Električne ploče

Savršeno rešenje za domaćinstva koja nemaju gas.

Mešovite ploče

Mešovite ploče

Rešenje 2 u 1 koje podrazumeva kombinovanje dva izvora energije. Dizajnirane su tako da mogu zadovoljiti potrebe najzahtevnijih korisnika i pružaju veću fleksibilnost.

UŠTEDA ENERGIJE

klasa energetske

Klasa energetske

Hansa šporeti poseduju ekološka rešenja koja vam pomažu da uštedite vreme i novac. Klasa A energetske efikasnosti znači zaštitu životne sredine i smanjenje vašeg računa za struju, dok napredna klasa A+ uređaja omogućava dodatnu uštedu od 42 kWh u odnosu na klasu A. Ako to prevedemo u besplatno kuvanje to znači:

 • 168 porcija mafina

  168 porcija mafina

 • 20 porcija mesa

  20 porcija mesa

 • 13 porcija piletine

  13 porcija piletine

ŠPORETI

Moderno u tradicionalnoj kuhinji

 • XXL kapacitet

  Do 66 litara prostora u rerni kod šporeta od 50 cm pruža maksimalno iskorišćen prostor i pomaže u pripremanju velikih jela.

 • osvetljeni dugmići na uvlačenje

  Elegantni i ergonomski dugmići vam pomažu da komandna tabla ostane čista. Elementi na uvlačenje se ne prljaju, tako da komandna tabla ostaje funkcionalna i čista.

 • katalitičke obloge

  Ovo je samočišćeća funkcija za vašu rernu. Katalitički sistem, čije jednostavno podesive i zamenjive obloge apsorbuju masnoću i prljavštinu, pomažu da se rerna održava čistom.

 • sistem na vratima koji se lako čisti

  Sa novom strukturom vrata, bezbedno i lako možete ukloniti staklo sa rerne a da pri tome ne morate skidati cela vrata. Korišćenje dve spojnice na vrhu vrata znači da nema potrebe za bilo kakvim alatom i da to možete uraditi sami. Sada je čišćenje lakše.

 • CoolDoor3

  Zahvaljujući reflektujućem staklu s unutrašnje strane vrata s trostrukim staklom, značajno smo smanjili spoljašnju temperaturu površine samih vrata spolja. Front rerne otaje dosta hladniji i zbog toga bezbedniji.

 • fioka sa kliznim točkićima

  Fioka ispod rerne koja je na točkićima zbog čega se lakše pomera, je idealno mesto za odlaganje posuđa, tiganja i šerpi.

 • indikator preostale toplote

  Indikator preostale toplote vas obaveštava da je grejna zona još uvek vruća iako je ugašena. Ova funkcija vam omogućava veoma bezbedno kuvanje.

 • ogledalo staklo

  Završna obrada prednjeg dela kao ogledalo staklo čini da vaš uređaj izgleda elegantno i moderno.

 • proširene zone za kuvanje

  Keramička ploča ima zone za kuvanje dvostrukog i trostrukog prečnika. Zahvaljujući ovome, moguće je postići savršene rezultate kuvanja bez obzira na veličinu šerpe.

 • Superbright halogen

  Halogena sijalica rerne na zadnjem zidu daje jasan pogled na ono što se sprema.

 • Steam cleaning

  Zahvaljujući super glatkoj strukturi emajla, čišćenje je brzo, lako i efikasno. Dovoljno je sipati pola litre vode u pleh, staviti pleh u rernu, podesiti temperaturu na 50°C, konvencionalni program, i vreme od 30 minuta, ili sipati vodu i aktivirati funkciju Clean na displeju. Kada se stvori para, ona omekšava čvrste komade na zidovima rerme, a onda ih vi možete obrisati mokrom krpom ili sunđerom da dobijete sjajnu i čistu površinu.