Sve što treba da znate o pločama

Prostor za kulinarske izazove

Kuvanje na gas jednostavno nema premca. Hansa rerne i ploče koriste velike i stabilne rešetkice (stabilne držače za šerpe od livenog gvožđa). One omogućavaju korišćenje nekoliko velikih šerpi i tiganja u isto vreme, što je posebno korisno kada pripremate večeru za veliku porodicu.

Vredi uzeti u obzir i modele sa Booster gorionikom – 4 kW snage će vam omogućiti da za tren oka pripremite vaše omiljeno jelo. Gorionik od 12,9 cm osigurava ujednačenu distribuciju toplote, kao kod velikog tiganja širokog dna. Što se tiče pripreme istočnjačkih jela, WOK gorionik prečnika 13,8 cm s trostrukim plamenom je najbolje rešenje.

Lako korišćenje

Paljenje Hansa gorionika ne zahteva korišćenje upaljača ili šibica. Pomoću automatskog paljenja u dugmetu, gas će se upaliti za tren oka. Sve što treba da uradite jeste da okrenete i pritisnete dugme odabranog gorionika. Pored toga, toplota se može brzo podesiti – što je upravo jedan od razloga što profesionalni kuvari biraju ploče na gas.

Ploča koja je uvek čista

Čišćenje ploče na gas oduzima dosta vremena. To, međutim, nije slučaj kod modernih Hansa ploča. Ravni gorionici i jako kvalitetni držači za šerpe od livenog gvožđa olakšavaju čišćenje ploče. Ovakav dizajn ima i dodatnu estetsku vrednost – ploča je potpuno jedinstvenog, modernog izgleda. Pored toga, stabilni raspored držača na ploči, povećava bezbednost upotrebe.

Sada još bezbedniji

Korišćenje ploče na gas zahteva povećanu pažnju, ali sa Hansa pločama na gas, možete biti sigurni. Naši uređaji poseduju bezbednosni ventil za plamen koji prekida dotok gasa odmah nakon što se plamen slučajno sam ugasi, zbog promaje ili ukoliko jelo koje se kuva iskipi.Preporučeni proizvodi