Dizajnirao

Hansa znači zadovoljstvo pečenja

ZA ZDRAVIJI I BOLJI UKUS

Zdrava ishrana je jedna od najvažnijih stvari u životu. Zbog toga Hansa proizvodi rerne koje pripremanje ukusnih i zdravih jela čine lakšim.

Programi na paru

Programi na paru

Rerne sa programima na paru su savršene sa sve koji cene zdrav i aktivan način života. Jela spremljena na pari su ukusna i sočna a zadržavaju svoju hranjivu vrednost. Svi će uživati u vašim ukusnim i aromatičnim jelima.

Sporo kuvanje

Sporo kuvanje

Sporo kuvanje je savršena formula za zdrav stil života. Ono je omiljeno kod svih koji se uravnoteženo hrane i cene lagane obroke. Jela su pripremljena korišćenjem metoda kuvanja na pari, što pečeno meso čini mekim i sočnim.

GARANTOVANO UKUSNO PEČENA HRANA

Ispeći izvrsnu tortu ili sočno pečenje je prava umetnost. Tajna uspešno pečene hrane je u postizanju određene konstantne temperature. Hansa rerne vam pomažu da postignete najbolje moguće rezultate kroz korišćenje najnovijih rešenja.

Stabilna temperatura rerne

Stabilna temperatura rerne

Hansa rerne zadržavaju konstantnu temperaturu u toku celog procesa pečenja, što je od suštinske važnosti kada se pripremaju zahtevna jela, kao što su biskvit torta ili puslice.

Kruženje vrućeg vazduha

Kruženje vrućeg vazduha

Ova funkcija osigurava ravnomerno kruženje vazduha oko posude u rerni i koristi kombinaciju ventilatora i kružnog grejača. Raspoređivanje toplote u rerni je ujednačeno i to daje dobre rezultate u pripremanju hrane.

Širok opseg temperature

Širok opseg temperature

Temperatura od 30°C do 280°C se može podesiti upravo onako kako vama odgovara da bi vaša hrana bila pripremljena na adekvatan način. Niža temperatura je potrebna, na primer, za narastanje testa, dok je visoka temperatura odlična za pečenje mesa ili pice.

ZA LAKO ČIŠĆENJE

Hansa rerne ne samo da daju dobre rezultate u pečenju hrane, one čišćenje čine lakšim, bržim i efikasnijim. 

ZA LAKO ČIŠĆENJE

Hansa rerne ne samo da daju dobre rezultate u pečenju hrane, one čišćenje čine lakšim, bržim i efikasnijim. 

STRUČNOST U ČIŠĆENJU

STRUČNOST U ČIŠĆENJU

Pirolitičko čišćenje rerne

Pirolitičko čišćenje rerne

Ovo je rešenje koje štedi vaše vreme i energiju. Korišćenjem jako visoke temperature u rerni od 490°C organska materija se raspada i transformiše u prašinu koju je lako obrisati. U toku pirolitičkog čišćenja, ne oseća se miris a potpuna bezbednost je osigurana raznim zaštitnim mehanizmima, uključujći zaključavanje brave. Staklo na vratima rerne je četvorostruko - zbog toga se ne pregreva i može se dodirivati. Piroliza je najbrži i najefikasniji metod čišćenja rerne koji trenutno postoji na tržištu. Ne koristi deterdžent i štedi vaše vreme time što ne morate dugo čistiti ćoškove rerne.

Aqualytic sistem

Aqualytic sistem

Lak, brz i bezbrižan metod čišćenja rerne. Sve što treba jeste da sipate 0,5 l vode na dno rerne, podesite temperaturu od 90°C i vreme od 30 minuta i jednostavno aktivirate funkciju čišćenja. Vodena para će dospeti i do najnepristupačnijih mesta i omekšati prljavštinu koja se nakupila na zidovima, posle čega se ona lako čisti. Pored toga, specijalni emajl koji je korišćen unutar rerne olakšava čišćenje i sprečava skupljanje prljavštine po površini. Ako želite blistavo čistu rernu, jednostavno obrišite unutrašnjost mokrom krpom ili sunđerom. 

Katalitičke obloge

Katalitičke obloge

Karakteristika koja pomaže da vaša rerna ostane čista. Obloge sprečavaju da se masnoća i prljavština lepe na zidove, čuvajući ih od gareži. Mogućnost zamene obloga, osigurava lakoću korišćenja.

Sistem vrata lak za čišćenje

Sistem vrata lak za čišćenje

Staklo na vratima rerne se brzo i jednostavno uklanja tako da ne morate demontirati čitava vrata. Ovim rešenjem, možete prati staklo ručno ili čak u mašini za pranje sudova.

HANSA RERNE ČINE KUVANJE LAKŠIM

Kuhinja je srce doma i pravo mesto za zajedničko uživanje porodice u kuvanju. Zbog toga je od vitalnog značaja da kuhinjski uređaji imaju rešenja koja su  u isto vreme bezbedna i laka za korišćenje. 

Flexi Space unutrašnjost rerne

Flexi Space unutrašnjost rerne

Rerna koja ispunjava vaše potrebe. Click&Go vođice koje se u potpunosti mogu izvući i zaustaviti, omogućavaju prilagođavanje rerne vašim potrebama i vađenje vruće hrane bez rizika od opekotina. Ove komponente se mogu skinuti i lako oprati.

Pro Baby Sistem

Pro Baby Sistem

Rešenje za zaštitu dece. Kako bismo izašli korisnicima u susret, nudimo sistem koji značajno povećava nivo sigurnosti u vašoj kuhinji, posebno kada kuvate s decom koja su pored vas.

Zaključavanje komandne table

Zaključavanje komandne table

Zaključavanje rerne će sprečiti vaše dete da otvori i aktivira rernu, kao i da promeni podešene parametre.

I-cool front

I-cool front

Sistem hlađenja koji uvlači vruć vazduh i primetno smanjuje toplotu na vratima rerne. Kada je rerna zagrejana na 180°C, temperatura prednjeg stakla će biti 35°C. Deca mogu uživati u pogledu na pečenje hrane iz blizine. 

Teleskopske vođice

Teleskopske vođice

Specijalne teleskopske vođice sa kočnicom i funkcijom potpunog izvlačenja, olakšavaju stavljanje i vađenje veoma vrućih i teških jela iz rerne. To je dodatni oblik zaštite od opekotina.

Katalizator mirisa

Katalizator mirisa

Katalizator koji je montiran na levku ventilatora značajno pomaže u smanjenju mirisa hrane koja se peče, tako da ako vam nešto slučajno zagori, vaša kuhinja neće završiti u dimu ili neprijatnim mirisima.

VAŠ POMOĆNIK U PEČENJU

Hansa rerne čine kuvanje uzbudljivim i olakšavaju pripremanje obroka. Sledeće funkcije i karakteristike pomažu u svakodnevnim aktivnostima u kuhinji:

Fabrički podešeni programi pečenja

Fabrički podešeni programi pečenja

Sve što treba da uradite jeste da odlučite šta biste jeli, a zatim da odaberete pravi program. Rerna će sama podesiti temperaturu i vreme koji su potrebni da bi se pripremilo jelo.

Korisnički programi

Korisnički programi

Rerna omogućava unos i čuvanje parametara koje ste lično podesili i time vam olakšava pripremanje omiljenih jela. Ne morate listati svoju svesku sa receptima.

Recepti na vratima rerne

Recepti na vratima rerne

Recepti koji se nalaze s unutrašnje strane vrata rerne su praktično uputstvo koje vam je pri ruci – oni uključuju informacije o temperaturi pečenja, nivou na kome treba da se peče i vremenu koje je potrebno za određeno jelo.

UŠTEDA ELEKTRIČNE ENERGIJE

Klasa energetske

Klasa energetske

Hansa rerne imaju ekološka rešenja koja vam pomažu da štedite vreme i novac. Klasa A energetske efikasnosti znači da možete čuvati životnu sredinu a u isto vreme smanjiti svoje račune za struju. Rerne napredne klasa A+ vam omogućavaju dodatnu uštedu od 42 kWh u odnosu na klasu A, što prevedeno u besplatno pečenje znači 200 kolača ili 20 besplatno ispečenih porcija mesa.

 • 168 porcija mafina

  168 porcija mafina

 • 20 porcija mesa

  20 porcija mesa

 • 13 porcija piletine

  13 porcija piletine

KLJUČ SAVRŠENOG PEČENJA HRANE

Hansa rerne čine svakodnevno pripremanje jela lakšim. Koristite ih da pečete hranu na način koji vam se dopada.

Programatori

Programatori

Da li želite da podešavate rernu lako i bez stresa? To je sa Hansom najlakša stvar na svetu. Naši programatori su vaš kontrolni centar i vaš partner u kuhinji. S njima na vašoj strani, dobićete rezultate koje želite, a njihove dodatne funkcije će začiniti vaše vreme u kuhinji.

RERNE

Zgodna rešenja za ukusnu hranu

Klasa energetske efikasnosti A
 • Tty programator - Intuitivni tajmer

  Komandna tabla, koja kombinuje displej osetljiv na dodir sa tradicionalnim dugmićima, je intuitivna i veoma jednostavna za korišćenje. Poboljšana originalnim i modernim osvetljenjem, postaje jedinstveni i atraktivni element dizajna. Glatka komandna tabla omogućava odabiranje i lako podešavanje temperature, dok je upravljanje rernom još jednostavnije. Komandna tabla ima i Child Lock, zatim funkciju brzog zagrevanja i sondu za temperaturu.

 • Child Lock

  Sprečava da deca upale uređaj, što znači da se vi i vaša porodica nećete opeći. Child Lock takođe onemogućava da deca promene podešeno dok se uređaj koristi.

 • osvetljeni dugmići

  Osvetljeni dugmići su izvanredna kombinacija modernog dizajna i funkcionalnosti. U isto vreme, osvetljenje stvara atraktivni dekorativni element i pruža informacije o radu uređaja

 • osvetljena ručka

  Dekorativni element koji je takođe praktičan izvor informacija o radu uređaja. Osvetljena ručka rerne je izuzetna kombinacija modernog dizajna i funkcionalnosti.

 • I-cool front

  Jedinstveni sistem rashlađivanja vrata rerne sastoji se od toga da se vruć vazduh iz prostora između svakog od staklenih okna uz pomoć efikasnog ventilatora, odvodi i izduvava napolje kako bi snizio temperaturu vrata na bezbedan nivo. Ovaj proces je poboljšan korišćenjem reflektujućeg stakla. Maksimalna temperatura vrata rerne, kada se rerna zagreva na 180°C je jedva 35°C. Uživajte u vremenu koje provodite u kuhinji bez rizika od opekotina!

 • sonda za temperaturu

  Sonda za temperaturu daje precizan podatak u temperaturi hrane. Rerna se automatski gasi i emituje alarm kada se postavljena temperatura dostigne.

 • 10 funkcija rerne

  Gornji i donji grejač + ventilator; gril; gornji grejač + gril (supergril); odmrzavanje; donji grejač; brzo zagrevanje; vruć vazduh + donji grejač (pica); vruć vazduh; gornji grejač + gril + ventilator; gornji grejač + donji grejač (konvencionalni)

 • ogledalo staklo

  Završna obrada prednjeg dela kao ogledalo staklo čini da vaš uređaj izgleda elegantno i moderno.

Preporučeni proizvodi

Vidite sve rerne