Porodična mašina za pranje veša

Velike i male potrebe

Džemperi, odeća za igru, pantalone, haljine, posteljina, stolnjaci, peškiri... ponekad izgleda da nam je potrebno nekoliko mašina da sve to operemo. Osim ukoliko ne nađemo jednu koja je dovoljno velika, naravno. Hansa mašine za pranje veša sada imaju veći bubanj koji prima 8 kg veša (plitke) i velika vrata za lakši pristup. Imaju takođe Child Lock koji se aktivira jednostavnim držanjem dva dugmeta kako bi se sprečilo da deca promene podešene parametre.


Kada imate malu decu, to znači puno prljavog veša za pranje. Umesto kupovine tona deterdženta za pranje i sredstava za uklanjanje fleka, možete kupiti mašinu kojoj je potrebno malo deterdženta da radi. Funkcija Aqua Ball zatvara odvod na kazanu kako bi se smanjio gubitak deterdženta i kako bi se on maksimalno iskoristio. To znači manje deterdženta dok je veš i dalje savršeno opran. Radi još veće efikasnosti, funkcija Aqua Stream omogućava dodatno kruženje vode sa deterdžentom u toku programa pranja.

Antialergijski program može biti koristan da zaštitite osetljivu dečiju kožu. Uz 4 dodatna ciklusa ispiranja, ovaj program smanjuje rizik od iritacija koje izaziva deterdžent.

Sjajna za osobe koje su dosta zauzete

Ukoliko nam je zaista stalo da svoje slobodno vreme efikasno koristimo, treba da povedemo računa o tome koliko svaki program pranja traje. Funkcijom Smanjenje vremena, više nije potrebno da provodimo celo popodne čekajući da se opere veš. Najkraći raspoloživi program kod Hansa  mašina za pranje veša traje 12 do 15 minuta što je dovoljno da se osveži haljina ili košulja koju smo samo jednom nosili.

Opcijom Odloženi start, možemo podesiti da pranje započne u određeno vreme, na primer 2 sata pre nego što dođemo kući s posla. Ukoliko aktiviramo funkciju Lako peglanje, specijalni program bubnja smanjuje gužvanje odeće, tako da se možemo spremiti za posao ili izaći napolje za svega nekoliko trenutaka.

Preporučeni proizvodi