Pronalaženje savršene mašine za pranje veša

Brzo punjenje

Stavljanje velike jakne ili ćebeta u veš mašinu može predstavljati izazov. Da bi to bilo lakše, Hansa je povećala veličinu vrata na svojim uređajima. Prečnik je sada 47 cm kako bi se veš lakše stavljao i vadio iz mašine.

Zahvaljujući kapacitetu od 8 kg (uski bubanj), ne moramo više deliti veš na manje gomile. Mašina širine 45 cm ima dovoljno prostora da u nju stane 8 kg veša, što nam štedi vreme i energiju za stavljanje veša u nju i vađenje istog.

Efikasna a ipak blaga

Aqua Stream sistem donosi dodatni prolazak vode sa deterdžentom kroz veš kako bi se osiguralo savršeno pranje i uklanjanje fleka i obezbedila mirisna odeća, posteljina i peškiri.

Mašina za pranje veša bi trebalo da bude blaga prema osetljivim tkaninama. Zbog toga Hansa mašine za veš, kao i one za pranje i sušenje veša, imaju bubanj specijalne strukture koji koristi tehnologiju Pearl Drum da bi tkanine duže trajale. A šta ako kod kuće imamo nekoga ko pati od alergija? Samo podesite Anti-alergijski program koji ima 4 dodatna ciklusa ispiranja vodom koja je zagrejana na 30°C. To će ukloniti sve tragove deterdženta koji mogu da izazovu alergijsku reakciju.

Manje vremena i električne energije

Što je duži program, to je čistiji veš? Ovo nije uvek istina. Korišćenje funkcije Skraćenje vremena kod Hansa mašina za pranje veša, ne utiče na rezultate pranja a štedi vreme, vodu i struju. Šta bismo još poželeli? Ako izaberemo model A+++ klase energetske efikasnosti, uštedećemo i više na našem kućnom budžetu.

Ukoliko nemamo previše vremena, treba da povedemo računa o broju obrtaja centrifuge. Što je veći broj obrtaja centrifuge, to vešu treba manje vremena da se osuši. Okačite ga na vruć radijator ili pustite program sušenja (raspoloživ samo kod Hansa mašina za pranje i sušenje veša) i veš će biti suv za tren oka.

Preporučeni proizvodi